Spjeld i samsvar med EN 1366-2

Publisert: 29.11.21


Med DBIs multiovn kan produsenter av byggematerialer og -konstruksjoner nå teste brannspjeld i ventilasjonskanaler. Denne nye testmuligheten supplerer DBIs anerkjente kompetanse innen kanaltesting. DBI har i mange år vært ledende innen branntesting av kanaler, og nå kan produsenter av brannspjeld også få utført test av spjeldene i kanaler i samsvar med EN 1366-2 standarden for å oppnå klassifisering iht. EN 13501-3. De første testene er allerede bestilt med planlagt utførelse i august.

Det finnes mange forskjellige typer spjeld, f.eks. giljotin- eller dreiespjeld. DBI kan teste på en vegg, i en vegg eller bort fra en vegg, og våre avanserte testfasiliteter gjør det mulig å utføre spjeldtester i forskjellige dimensjoner opptil ca. 1200 mm, og er dermed svært fleksibelt.

Tidsmessig fordel

Størrelsen på DBIs ovner gir deg muligheten til å teste to spjeld samtidig. Dessuten kan det i tillegg bygges ytterligere spjeld opp i en kanal i en separat kanalramme, som deretter kan monteres i ovnen. Det gir en tidsmessig fordel, ettersom man ikke trenger å vente til ovnen er blitt tilstrekkelig kald før en ny oppbygging kan begynne. Ved test i DBIs multiovn kan produsenten f.eks. starte med en horisontal test etterfulgt av en vertikal test. Dermed sikres høy kapasitetsutnyttelse og redusert time-to-market.

Vi er med hele veien

Vi samarbeider naturligvis tett med virksomheten hele veien. DBI kan tilpasse testingen slik at det testes færrest mulig ganger. Vår kapasitet er to spjeldtester i uken, der vi tester to spjeld samtidig og dermed oppnår fire gjennomførte tester. DBIs rapporteringstid er én måned, og vi garanterer høy grad av fleksibilitet, hastighet og tilgjengelighet.

DBIs testfasiliteter er lett tilgjengelige og ligger bare 15 minutter fra København lufthavn og sentrum.

Vi kan også tilby strømming av branntester i høy kvalitet, hvis virksomheten ønsker å følge testen via nettet.

Se merKontakt:


Christina Hald
International Sales Manager
Fire Testing, Advanced Services and Certification
+45 20 54 69 99
chh@brandogsikring.dk

VILKÅR FOR BRUK AV DBI's WEBSITE

Copyright © Alt materiale på DBI nettstedet er beskyttet av lov om opphavsrett.
Vimeo LinkedIn