Med en brannundersøkelse fra DBI får man troverdig og uavhengig dokumentasjon om en branns arnested og årsak. Dette gir bedre beslutningsgrunnlag for saker som omhandler regress.

Les mer

Basert på informasjon om en brann kan DBI raskt vurdere om en ordinær brannundersøkelse vil gi en brukbar konklusjon. Dermed sløser man ikke bort ressurser på meningsløse undersøkelser. Tilbakemelding på e-post eller telefon skjer innen 24 timer.

Les mer

Ofte er mange spor ødelagt eller gått tapt når en brannetterforsker ankommer til brannstedet, fordi opprydningen er  satt i gang. Med en online-brannetterforsker kan potensielle spor identifiseres på forhånd, og man kan dermed 

sikre at de blir beskyttet inntil en brannundersøkelse blir utført.

Les mer

DBI utfører undersøkelser av gjenstander som mistenkes for å ha startet en brann. Og en forundersøkelse sikrer at det kun blir brukt ressurser på de riktige gjenstandene.

Les mer

Komplett dokumentasjon av et brannsted, enkel oppmåling, rask gjenoppbygging og ingen tvil i tvister. Det er noen av fordelene med 3D-modeller av brannsteder.

Les mer

Ved en tvist i en rettssak kan det være nødvendig med en komplett uavhengig sakkyndig vurdering. Dette er noe sakkyndige hos DBI kan løse.

Les mer

Kan sofaen på brannstedet brenne?

Kan en hårføner antenne en gammel skorstein?

Det finner DBIs brannetterforskere ut av med mindre forsøk

på brannsteder og etterprøvinger i laboratoriet.

Les mere

Trening i brannsteder med virtual reality er en helt ny og unik måte for å forbedre kunnskapen sin om hvordan man best og mest hensiktsmessig går inn, dokumenterer og ferdes på et brannsted. Dette kan særlig være relevant for ansatte i forsikringsselskaper eller andre som ferdes på brannsteder.

Les mer

Last ned produktkatalogen

Våre primære tjenester for DBI Brandundersøgelse finner du i en komplett produktkatalog. Klikk for å laste ned katalogen som en PDF.

Klikk her

Nordic Fire Manual

Les mere
Ild
Praktisk veiledning for brannetterforskere og spesialister med anbefalinger om hvordan man utfører undersøkelser på brannstedet for å oppnå best mulige resultater.

Forretningsbetingelser

Verktøy
Vi utfører vårt oppdrag i henhold til både gjeldende bransjestandarder og etter de strenge kvalitetskrav som er implementert i våre kvalitetsrutiner.

Kontakt

Lasse Kristengård
Lasse Kristengård Brannutreder MIAAI, IAAI-FIT
Geir Krogsæther Brannutreder MIAAI, IAAI-FIT
Kim Hansen Key Account Manager

VILKÅR FOR BRUK AV DBI's WEBSITE

Copyright © Alt materiale på DBI nettstedet er beskyttet av lov om opphavsrett.
Vimeo LinkedIn