DBI kan utføre en rekke godkjente branntester av materialer, komponenter og konstruksjoner til både byggebransjen og maritim sektor.

Les mer

DBI har flere godkjente brannlaboratorier, og kan utføre en lang rekke branntester av materialer, komponenter og konstruksjoner

Les mer

DBI utfører en rekke klassifiseringstester av materialer, komponenter og konstruksjoner for byggebransjen, jernbaneindustrien og skipsindustrien.

Les mer

Skip
DBIs testlaboratorium har moderne fasiliteter med alt utstyr som kreves for å utføre brannprøver i samsvar med standardene som er angitt i IMO2010FTP-KODE. DBIs testrapporter er anerkjent av en rekke myndigheter og klassifikasjonsselskaper, inkludert US Coast Guard.


Gravemaskin
DBI er akkreditert for å utføre et bredt spekter av standardtester av internasjonale standardiseringsorganer. Gjennom DBI kan du få hjelp til å bestemme merkevareklassifisering eller relevante ytelseskrav for et gitt produkt.


Jernbanespor
På DBI kan du få teste komponenter som skal brukes til konstruksjon, vedlikehold og reparasjon av tog. Vi tester i henhold til EN45545


Gassbrenner
DBI er akkreditert for å teste alle gassapparater for bolig- og fritidsaktiviteter som må CE-godkjennes i henhold til GAD-direktivet.


Kontakt

Christina Hald
Christina Hald International Sales Manager Fire Testing, Advanced Services and Certification

VILKÅR FOR BRUK AV DBI's WEBSITE

Copyright © Alt materiale på DBI nettstedet er beskyttet av lov om opphavsrett.
Vimeo LinkedIn