3D-modeller av brannsteder

Komplett dokumentasjon av et brannsted, enkel oppmåling, rask gjenoppbygging og ingen tvil i tvister. Det er noen av fordelene med 3D-modeller av brannsteder.

DBI tilbyr 3D-modeller av brannsteder, som gjør det mulig å besøke et brannsted lang tid etter at man har ryddet opp og gjenoppbygd det. 

Til en 3D-modell tar brannetterforskeren fra DBI 360-gradersbilder av alle rommene på brannstedet. Bildene samles i en digital modell som man kan gå rundt i på samme måte som med Google Street View.

KLIKK HER OG PRØV EN VIRTUELL TUR I EN AV VÅRE 3D-MODELLER

3D-modellen gir komplett dokumentasjon av brannstedet og gjør det mulig for en takstmann å løse oppgaver fra skrivebordet og spare transporten – f.eks. kan man vurdere tapte eller skadede verdier, foreta oppmålinger, og dersom det oppstår tvister, kan man til enhver tid gå tilbake og undersøke brannstedet på nytt.

Den raske og komplette dokumentasjonen baner også veien for en rask opprydning og gjenoppbygging. Som kunde kan man eventuelt senere sørge for at modellen overføres til AutoCAD, slik at man kan lage de nødvendige tegningene for å innhente anbud på gjenoppbygging. Modellen kan også kombineres med ytterligere data, og bl.a. nærbilder eller bruksanvisninger og fakturaer for f.eks. hvitevarer kan legges til, slik at 3D-modellen i praksis inneholder all dokumentasjon om skaden og informasjon til renoveringen på ett og samme sted.

Komplett oversikt

Permanent dokumentasjon av brannstedet

Automatisk oppmåling til anbudsmateriale

Vil du høre mer? Kontakt oss eller ring

KONTAKT OSS DØGNET RUNDT

DBIs avdeling for brannutredning er tilgjengelig på telefon døgnet rundt via vårt servicesenter:

Telefon: +45 20 10 90 30

E-post: sc@dbigroup.dk

I akutte tilfeller rykker også våre brannutredere ut både kvelder og helger.

RING OSS!

DBIs avdeling for brannutredning

Kim Hansen Avdelingsleder
Geir Krogsæther Brannutreder MIAAI, IAAI-FIT
Thor Arve Hansen Brannutreder

VILKÅR FOR BRUK AV DBI's WEBSITE

Copyright © Alt materiale på DBI nettstedet er beskyttet av lov om opphavsrett.
Vimeo LinkedIn